I Lalandia med familien

Lalandia i Rödby byder på verdens bedste badeferie. Her kan I glæde jer til mange timers sjov og hygge. I Lalandia er der plads til en masse skønne oplevelser sammen med hele familien. Stedet byder både på sjove vandrutschebaner, sauna og spa samt en klatrejungle. Der er rigeligt med plads til at boltre sig i timevis. Her kommer I aldrig til at kede dig. Det er oplagt at tage på ferie her på alle tider af året, hvor der er dejlige oplevelser for alle aldre.

lolland
Lolland

Få en dejlig ferie i Lalandia

I Lalandia Billund venter de bedste oplevelser for hele familien. Her kan I rigtig boltre jer i det subtropiske badeland Aquadome, der også byder på et stort udvalg af fede vandrutshcebaner. Der findes også et væld af udendørs faciliteter på stedet, som I frit kan benytte jer af. Lalandia byder også på en gigantisk klatrejungle, mens der også er rig mulighed for at slappe af i både sauna og spa. Indendørs findes også et legeland, hvor der er rig mulighed for at slå sig løs.

Oplev det skønne Lalandia

Lalandia Rödby har oplevelser for enhver smag. Her kan I få en fantastisk ferie med hele familien, og det kan være den perfekte ramme om de bedste familieminder til resten af livet. Lalandia holder åbent hele året, og uanset om det er sommer eller vinter, er det fantastisk at opleve badelandet. Lalandia byder heldigvis også på mange andre oplevelser, og det gælder bare om at få booket ferien. Her er der sjov og leg for alle, og rigtig mange vælger også at komme igen flere gange.