Barnevogne

En barnevogn er uundværlig, når man får børn. Det er der også mange producenter, der er klar over, og derfor er markedet også vokset gevaldigt igennem de sidste par årtier, hvor forbrugssamfundet generelt har udviklet sig.

Øko-forældre, personlig stil og design

De mange producenter gør hver deres for at være netop det perfekte valg til den nye lille familie. En barnevogn i dag er ikke blot et transportmiddel og soveplads for den lille ny. Barnevognen har i mange danske familier fået lov til at være en del af deres personlige image, og barnevognen skal derfor sende et tydligt signal til omverdenen.

Er man miljøbevidst og går op i bæredygtighed, har man mulighed for at vælge en model, der både er produceret af bæredygtige materialer og har diverse certifikater. Tager man skridtet videre, vælger mange i dag også at købe genbrug. Der er forskellige grunde til dette. Ét er, at det generelt er blevet en trend at gå i genbrugsbutikker og tænke på miljøet. Noget andet er, at barnevogne hurtigt kan blive en utrolig dyr post i babybudgettet, og ikke alle har råd til at erhverve sig barnevognenes Ferrari med mindre, de køber en brugt.

Er man de designbevidste forældre, kan man også vælge at designe sin helt egen unikke barnevogn. Flere producenter tilbyder nemlig, at man både kan vælge farvesammensætninger, materialer og facon – alt efter behov og ønsker.

Tvillinge- og søskendevogne

Er man blevet beriget med to guldklumper, frygter man hurtigt, at det bliver dobbelt så dyrt i udgifter. Dog har barnevognsproducenterne her gjort det prisvenligt i de fleste tilfælde, og man kan i dag få mange både praktiske og designrigtige løsninger. Hvad enten man har tvillinger eller blot to små børn ikke langt fra hinanden i alder, findes der et væld af muligheder.

På den svenske hjemmeside tvillingvagn.nu du vil finde mange forskellige modeller af tvillingevogne.